2018 Ön Lisans-Lisans Yabancı Uyruklu Öğrenci Ek Yerleştirme Sonuçları

ArrowYerleştirilmeye Hak Kazanan Adayların Listesine Ulaşmak için Tıklayınız.

ArrowKayıt Kılavuzuna Ulaşmak için Tıklayınız.

Ön Lisans-Lisans Yabancı Uyruklu Öğrenci Yerleştirme İşlemleri sonucunda kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 3 Eylül– 7 Eylül 2018 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı’nda yapılacaktır. Detaylı bilgi için lütfen kayıt kılavuzunu inceleyiniz.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunarak yerleştirilen adayların kaydı yapılmayacaktır, bu durumdaki öğrenciler daha sonra herhangi bir hak iddia edemezler.

Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan adaylar, herhangi bir hak iddia edemezler.

Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Türkçe Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavı  18 Eylül 2018 tarihinde yapılacaktır.

* İlanda ve kayıt kılavuzunda güncellemeler olabilmektedir. Bu nedenle belirli aralıklarla kontrol ediniz.

İlan Son Güncellenme Tarihi: 29/08/2018 / 11:00

Daire Başkanlığı Linki