Beden Eğitimi ve Spor Bölümünden Duyarlılık Örneği

Çevre duyarlılığını artırmak ve çevre temizliğini yaymak adına Üniversitemiz Eğitim Fakültesi  Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencileri tarafından çevre temizliği yapıldı.

Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğretim elemanları Öğretim Görevlisi Gürcan Ekinci ve Arş. Gör. Fatma Tokat nezaretinde “Doğacılık” dersi kapsamında Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencileri,  Erzincan Kurutilek  Köyü üzerindeki Atatepe mıntıkasında yıllarca biriken çöpleri temizleyerek halka çevre bilinci örneği gösterdi.

Öğretim Görevlisi Gürcan Ekinci, Erzincan’ın gece ve gündüz en güzel seyir yerlerinden biri olan Atatepe’nin yıllarca sorumsuz insanların şişe ve plastik malzemelerle bir çöplük haline geldiğini belirterek  “Doğacılık ” dersi  kapsamında halkımıza biraz da olsun çevre duyarlılığı aşılamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Öğrencilerin de büyük bir özveri ile çalıştıklarını da dile getiren Ekinci, “Umarım çevre duyarlılığını artırmak adına güzel bir mesaj verebilmişizdir” dedi.