DATÜB Genel Sekreteri Uçar’dan Rektörümüze Ziyaret

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Sekreteri Ferhat Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

Uçar, Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, DATÜB’ün çalışmaları hakkında Rektörümüze bilgi verdi. Uçar, ayrıca geçtiğimiz yıl 12-13 Mayıs 2017 tarihlerinde Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Ahıska Türkleri Sempozyumunun bildiri kitaplarının iki cilt halinde yayınlandığını bildirdi ve Rektörümüze bu kitapları  takdim etti. Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Levent, geçen yıl gerçekleştirilen sempozyum ve yayınlanan bildiri kitaplarının önemi ile ileride yapılabilecek çalışmalara ilişkin ile görüş alış verişinde bulundu ve Uçar’a ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Bildiri kitaplarına erişmek için: http://ahiskalilar.erzincan.edu.tr/?lang=tr