Era Çevre Teknolojileri AŞ. ile Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Arasında ArGe Faaliyetleri Çalışmasının Görüşülmesi

Era Çevre Teknolojileri AŞ. ile Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Arasında ArGe Faaliyetlerine başlama aşamasında Firma Yöneticisi Ergin Öztkök, Kimya Bölümü Öğr. Üyesi  Prof.Dr. Bülent Çağlar, Doç. Dr. Doç.Dr. Osman Çubuk, Doç.Dr. Cihan Topçu, Dr.Öğr.Üyesi Kemal Volkan Özdoku, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Temel Bilimler Uygulama Merkezi (EÜTAM) Müdürü Doç. Dr. Çağrı ÇIRAK, KÜSİ Erzincan İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Güneş, Erzincan Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü  KÜSİ Uzmanı Osman KARAHAN ve Üniversitemiz Proje Koordinasyon ve Eğitim Koordinatörlüğünden Uzman Öğr. Gör. Kürşat Bayraktar  ile değerlendirme yapılarak KÜSİ kapsamında ortak çalışma ve proje geliştirme konusu değerlendirildi.Konu kapsamında ayrıca işbirliği protokolü yapılmasınada karar verildi.