Erzincan Merkez Tel Sanayi Ticaret Ltd.Şti. ile Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Arasında ArGe Faaliyetleri Çalışmasının Görüşülmesi

Erzincan Merkez Tel Sanayi Ticaret Ltd.Şti. ile Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Arasında ArGe Faaliyetlerine başlama aşamasında Kimya Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ekrem Köksal, Prof.Dr. Bülent Çağlar, Doç. Dr. Doç.Dr. Osman Çubuk, Doç.Dr. Cihan Topçu, Dr.Öğr.Üyesi Kemal Volkan Özdokur  KÜSİ Erzincan İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Güneş, Erzincan Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü  KÜSİ Uzmanı Osman KARAHAN Üniversitemiz Proje Koordinasyon ve Eğitim Koordinatörlüğünden Uzman Öğr. Gör. Kürşat Bayraktar  ve Erzincan Merkez Tel Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Şirketi Yöneticisi Oğuz Söğütlüpınar ile  değerlendirme yapılarak KÜSİ kapsamında ortak çalışma ve proje geliştirme konusu değerlendirildi.Konu kapsamında Firma yetkilisi Oğuz Söğütlüpınar ve Öğretim Üyelerimiz yapı kimyaları alanında ürün geliştirme mevcut ürünlerde geliştirmeler yapma için bir an önce  çalışmalara başlama konusunda  işbirliği protokolü yapılmasına karar verildi.