İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizde Görev Değişimi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Aysel Erciş atandı.

Görev değişimi dolayısıyla Fakülte Dekanlığında görevi devir teslim töreni düzenlendi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin önceki Dekanı Prof. Dr. Murat Nişancı, dekanlık görevini Prof. Dr. Aysel Erciş’e devretti. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, görevi devreden Prof. Dr. Nişancı’ya Fakülteye bugüne kadar verdiği hizmetlerinden ötürü teşekkür ederken, görevi devralan Prof. Dr. Erciş’e de yeni görevinin hayırlı olması temennisiyle, çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcılarının da hazır bulunduğu devir teslim töreninde, konuşmaların ardından plaket ve karşılıklı çiçek takdimi yapıldı.