Özel Doğa Okulu Öğrencileri Rektörümüzü Ziyaret Etti

Özel Doğa Okulları İlköğretim Müdürü Eğitimci Yazar Ahmet Çağlayan ve öğrencileri “Dünya Su Günü” münasebetiyle Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’nu makamında  ziyaret ettiler.

Su tasarrufu konusunda bilinçlendirme eğitimleri kapsamında kurulan Özel Doğa Okulları İlköğretim ikinci sınıf öğrencilerinden oluşan su timi ekibi, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ile birlikte sohbet ettikten sonra  su ve doğa  temalı resim çizip boyama yaptılar. Öğrencilerle yakından ilgilenen Rektörümüz Prof. Dr. Çapoğlu da ziyaretlerinden dolayı  öğrencilere teşekkürlerini ileterek hediyeler verdi.  Öğrenciler Rektörümüz ile birlikte resim çizdikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, çizdikleri resmi okullarına asacaklarını belirttiler.