Rektör Prof. Dr. Çapoğlu Veda Ziyaretlerinde

Üniversitemizde görev süresi dolan Rektör Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Akademik, idari personel ve öğrencilerle vedalaşıyor.

Temmuz 2010 yılında Üniversitemiz Rektörlüğü görevine atanan ve bu görevi 2 dönem sürdüren Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, görev süresinin dolması münasebetiyle üniversitemiz tüm birimlerinde görev yapan akademik, idari personel ve öğrenciler ile vedalaştı. Veda ziyaretleri kapsamında Mühendislik Fakültesini ziyaret eden Rektör Çapoğlu, İnşaat Mühendisliği öğrencilerinin hazırladıkları sürpriz karşılama Rektör Çapoğlu’nu çok duygulandırdı. Öğrenciler tarafından hazırlanan “Size çok şey borçluyuz” pankartı karşısında memnuniyetini ifade ederek, öğrencilere teşekkürlerini ileten Rektör Çapoğlu, “Sizlere bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum, tüm güzellikler sizlerle olsun” ifadelerini kullandı. Üniversitemiz öğrencileri de Rektör Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’nun üniversitemize büyük katkılar sağladığını söylediler.