Genel Sekreterlik Görevine Dr. Ögr. Üyesi Bayata Atandı

Üniversitemiz Genel Sekreterlik Görevine  Kızılay Şube Başkanı ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi, Dr. Öğr. Üyesi Halim Ferit Bayata atandı.

Genel Sekreterlik Makamında görev değişimi nedeniyle devir-teslim programı düzenlendi. Programa, Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcımız Adnan Özel, Eski Genel Sekreterimiz Prof. Dr. T. Abdülkadir Çoban, Yeni Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Halim Ferit Bayata ve Genel Sekreter Yardımcımız Metin Uğurtürk katıldı. Programda konuşan Rektör Prof. Dr. Akın Levent, üniversitemize yapmış olduğu katkılardan dolayı Prof. Dr. Çoban’a teşekkür ederken, yeni Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Halim Ferit Bayata’ya da yeni görevinde başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından karşılıklı çiçek takdimi yapıldı.