Rektörümüz Kemah MYO’yu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, yeni akademik dönem ile birlikte Üniversitemiz merkez ve ilçe birim ziyaretlerine devam ediyor.

Hukuk Fakültesi Yerleşkesi, Yalnızbağ Yerleşkesi, Kemaliye Meslek Yüksekokulu, Tercan Meslek Yüksekokulu gibi Üniversitemiz birimlerini gezen Rektörümüz en son olarak Kemah Meslek Yüksekokulunu ziyarette bulundu.  .

Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Halim Ferit Bayata’ nın da yer aldığı programda Rektör Levent, Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Bulut, akademik ve idari personelle birlikte derslikleri gezerek öğrenciler ile sohbet etti.

İlçede ve üniversitede yaşadıkları sıkıntılara ilişkin öğrencilerle sohbet eden Rektörümüz öğrencilere “Sizlerin huzurlu bir ortamda eğitim görmesi için üniversite yönetimi olarak durmadan çalışıyoruz. Siz de kendinizi her alanda geliştirin ve başarılı olmak için gayret edin” dedi.