Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent ile KÜSİ Kapsamında İş Birlikleri ve Faaliyetler Konusunda Görüşme

Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, Üniversitemiz tarafından 2013 yılında başlatılan Kamu-Üniversite -Sanayi İşbirliği Projesi çalışmaları kapsamında sanayi ile Üniversitemiz arasında oluşturulacak iş birlikleri ve Arge faaliyetleri konularını görüşmek üzere  bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen değerlendirme toplantısına  Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğr. Üyesi  Prof. Dr. Bülent Çağlar, Dr. Öğr. Üyesi Kemal Volkan Özdokur, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Temel Bilimler Uygulama Merkezi (EÜTAM) Müdürü Doç. Dr. Çağrı Çırak, KÜSİ Erzincan İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Güneş,  Üniversitemiz Proje Koordinasyon ve Eğitim Koordinatörlüğünden Uzman Öğr. Gör. Kürşat Bayraktar katıldı.