Turizm ve Otelcilik MYO’da Görev Değişimi

Üniversitemiz Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine Yrd. Doç. Dr. Erkan Güneş getirildi.

Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulunda görev değişimi nedeniyle yapılan programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adem Başıbüyük, akademik ve idari personel katıldı.

Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Eski Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arzu Güncü’nün hem okula hem de Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesine büyük emekleri olduğunu aktaran Rektör Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, “Arzu Hocamız, üniversitemizde iz bırakmıştır. Kendileri gece-gündüz demeden ihtiyaç duyduğumuz her alana koşmuştur” dedi. Yrd. Doç. Dr. Güncü’ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Rektör Çapoğlu, okulun yeni müdürü Yrd. Doç. Dr. Erkan Güneş’e de yeni görevinde başarılar diledi.

Yrd. Doç. Dr. Güncü de görev süresince Rektör Çapoğlu’nun her zaman kendilerinin yanında olduğunu ifade ederek, şu şekilde konuştu: “Mesai arkadaşlarımla burada güzel işlere imza atmaya çalıştık. Gönlümüzü ve gücümüzü verdik bütün işlere. Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulunun kalbimde özel bir yeri var. Yeni arkadaşıma da görevinde başarılar diliyorum.”

Yapılan konuşmaların ardından karşılıklı hediye ve çiçek takdimi yapıldı.