Üniversitemiz Mobil Uygulaması Yakın Zamanda Kullanımda

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mobil Uygulama Sistemi kullanıma girmesi ile Üniversitemiz hakkında birçok bilgiye anında erişim imkanı sağlanabilecektir.

Android ve IOS işletim sistemli mobil cihazlara Google Play Store ve Apple Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilecek olan uygulama,  kullanıcılara birçok işlemini, interaktif bir şekilde, bulundukları her yerden, diledikleri zaman gerçekleştirebileceği imkânı tanıyor.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mobil Uygulama Sistemi kullanıma girmesi ile öğrencilerimiz ve personelimiz not çizelgeleri, ders kayıtlanma istatistikleri, öğrenci durum istatistikleri, müfredat, transkript, ders programı, sınav programı, üniversite duyurularını takip edebilmelerini, etkinliklerinden haberdar olabilmelerini, akademik takvim ve günlük yemek listesi gibi birçok bilgilere kolayca erişim sağlayabilecek.