Yabancı Diller Yüksekokulunda Görev Değişimi

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Çiçek görevi Doç. Dr. Fethi Kayalar’a devretti.

Görev değişimi dolayısıyla Yüksekokul Müdürlüğünde görevi devir-teslim töreni düzenlendi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Nalcıoğlu, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi H. Ferit Bayata ile akademik ve idari personelin de hazır bulunduğu görev değişimi töreninde, Rektörümüz bugüne kadar Yüksekokulda yaptığı çalışmalar ve hizmetlerinden dolayı Doç. Dr. Çiçek’e teşekkür etti. Görevi devralan Doç. Dr. Kayalar’a da yeni görevinin hayırlı olması temennisiyle çalışmalarında başarılar diledi. Görev devir-teslim töreni karşılıklı plaket ve çiçek takdimiyle tamamlandı.

(EÜ-06.02.2018)(ET-06.02.2018)